Teaser oznamuje Cult of Chucky

Vydáno: 06.01.2017 10:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Vraždící panenka Chucky se vrátí i posedmé. Nový díl série Dětské hry pod názvem Cult of Chucky se začne během následujících dní natáčet. Don Mancini láká na první oznamovací teaser.
Duchovní otec ikonické hororové franšízy, jejíž první díl Dětská hra za rok oslaví třicetileté výročí, Don Mancini začne za několik dní v kanadské Manitobě natáčet už sedmý díl, který se jmenuje Cult of Chucky. Ten naváže přesně tam, kde předchozí díl - Chuckyho kletba skončila. Z oficiální synopse filmu: "Hlavní hrdinka Nica Pierce (Fiona Dourif) je mylně přesvědčena, že je zodpovědná za smrt své rodiny. Proto je uzavřena v psychiatrické léčebně. V rámci její terapie je jí představena důvěrně známá panenka "Good Doll". Vlna nových vražd brzy zaplaví ústav."

V ikonické roli hlasu panenky Chuckie se vrátí Brad Dourif. Vrací se i herci Alex Vincent jako Andy z prvního dílu a Jennifer Tilly jako Chuckyho nevěsta Tiffany. Cult of Chucky půjde stejně jako Chuckyho kletba rovnou na DVD a Blu-ray a digitální HD již tento podzim.

Teaser zhlédněte níže.

Oznamovací teaser filmu Cult of Chucky




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • V článku je chyba, Nica Pierce není přesvědč... (Filmboy, 06.01.2017 14:35) Reagovat

    V článku je chyba, Nica Pierce není přesvědčená, že je zodpovědná za vraždu své rodiny. Naopak snaží se říct, že za vraždy může Chucky, jenže všichni jí budou mít za blázna, tak jí zavřou do psychiatrické léčebny a tam žádné vraždy nepokračují. Film skončil úplně jinak.... ale to je jedno.

    • Re: V článku je chyba, Nica Pierce není přesvědč... (V.L., 06.01.2017 15:15) Reagovat

      Asi to nebylo jasné, proto jsem to doplnil, to co mi popisujete je konec předchozího filmu. Já psal o tom, co bude v tom novém.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY