The Emoji Movie se představuje v prvním teaseru

Vydáno: 21.12.2016 09:16 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Příští rok bude mít v kinech premiéru The Emoji Movie. V hlavní roli smajlíka Genea bude slyšet T.J.Miller. První celovečerní film o emotikonech se nyní představuje v krátkém teaseru.
Po obrovském úspěchu filmu LEGO® příběh se Hollywood snaží využít všeho, co nějak může připomínat zmíněný snímek. A tak přišel s nápadem na celovečerní film o emotikonech, které u nás známe spíše jako "smajlíky". The Emoji Movie režíruje Anthony Leondis, který pracoval například na druhém dílu animáku Lilo a Stitch. Hlavním hrdinou je Gene (T. J. Miller), který se od svých kolegů liší tím, že dokáže vyjádřit více výrazů. Gene by chtěl být "normální" jako ostatní smajlíci. Dá se do týmu se svými dvěma přáteli Hi-5 (James Corden) a Jailbreak (Ilana Glazer) a v místě zvaném "textpolis" se s nimi vydává na neobyčejnou "app-dventuru".

Očekávajte, že ve filmu uvidíte "camea" v podobě oblíbených aplikací, jako jsou Candy Crush Saga, Dropbox, Instagram, Just Dance®, Spotify, Twitter, YouTube, Crackle, Facebook, Shazam, Snapchat a Twitch. Tento krátký teaser uvádí "otec" Genea, Mel Meh (Steven Wright). V kinech pak The Emoji Movie uvidíme od 10. srpna 2017.

Teaser zhlédněte níže.

Originální teaser filmu The Emoji Movie 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY