Patrick Wilson jako zlý bratr Aquamana

Vydáno: 15.12.2016 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Aquaman nás sice čeká až za necelé dva roky, i tak se o něm ale již velmi mluví, čemuž jen napomáhá obsazení Patricka Wilsona, který se tento týden upsal pod projekt režírovaný Jamesem Wanem.
Jason Momoa/AquamanJedním z očekávaných titulů z DC Universe je zajisté první film s Aquamanem chystaný na rok 2018, kdy si ho zahraje Jason Momoa znamý například ze Hry o trůny. V roli mýtického boha a vládce Atlantidy se sice jedná o velmi mocnou postavu, ale i on bude mít problémy se zloduchy. V tomto případě se svým nevlastním bratrem, kterého by si podle nejaktuálnějších zpráv měl zahrát herec Patrick Wilson. Jeho role se jmenuje Orm a svého bratra by velmi rád sesadil z trůny Atlantidy.

Obsazení Wilsona není vzhledem k tomu, že režíruje James Wan, žádným překvapením. Oba spolu mají barvitou historii hlavně na poli hororů, jelikož spolupracovali jak na sérii Insidious (první dva díly), tak i na novějším V zajetí démonů.

Pro připomenutí potvrzeně již do Aquamana zamíří i Amber Heard, ale výsledného produktu od této skupiny se dočkáme až 5. října 2018.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY