Sasha z Živých mrtvých bude velet na Star Trek: Discovery

Vydáno: 18.12.2016 18:02 - | foto: facebook tvůrce

Obsazení Star Trek: Discovery se již začíná opravdu slušně rýsovat s přidáním herečky Sonequy Martin-Green, což by ale mohlo poznamenat osud její postavy v seriálu Živí mrtví.
Pro fanoušky Živých mrtvých by tohle nemusela být úplně nejlepší zpráva. Představitelka jedné z oblíbených postav - Sashy, Sonequa Martin-Green byla totiž právě obsazena do chystaného seriálu CBS Star Trek: Discovery v hlavní roli. Okamžitě bylo potvrzeno, že nadále zůstává i v post-apokalyptickém zombie seriálu, který ji proslavil. Objevily se ale také spekulace, že by tento fakt mohl život její postavy ukončit. Sasha je již přeci jen v seriálu nezvykle dlouho a vytíženost herečky by tak mohla být posledním pomyslným hřebíkem do její rakve. 

Podle novinek by ale Sonequa jako první afro-americká žena měla hrát ústřední postavu Star Treku, jelikož ztvární hlavní velitelku lodi. Přidá se tak k již potvrzeným hercům, mezi nimiž jsou, jak už jsme vás informovali například Michelle YeohDoug Jones a Anthony Rapp. V rolích Klingonů pak tento týden byli přidáni ještě Christopher ObiShazad Latif a Mary Chieffo.

Premiéra seriálu je naplánována na květen 2017.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY