Já, padouch 3 v prvním traileru

Vydáno: 15.12.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V létě příštího roku dorazí do kin třetí díl animované série Já, padouch. Gru, opět s hlasem Stevea Carella, se setká i se svým bratrem Dru a s novým záporákem se zálibou v osmdesátkách.
V létě dorazí Já, padouch 3, třetí pokračování série Já, padouch, která minulý rok vyprodukovala také jeden mimořádně úspěšný spin-off zaměřený pouze na malé žluté Mimoně. Já, padouch 3 vrací znovu na scénu Grua, který tu nebude pouze jen jako Gru, ale také jako Dru - Gruovo dlouho ztracené dvojče (oba Steve Carell), který je "přesně stejný jako Gru až na to, že má vlasy a je kompletně jiný". Grua tentokrát čeká protivník jménem Balthazar Bratt (Trey Parker) se slabostí pro hudbu a módu osmdesátých let, který "se stal superpadouchem proto, že mu jako bývalé dětské hvězdě zrušili TV show, když dosáhnul puberty". 

Dosud oba díly série Já, Padouch a Mimoni vydělali celosvětově neuvěřitelných 2,7 miliardy, takže se dá předpokládat, že i třetí Já, padouch bude hodně úspěšný. V kinech ho uvidíme od 29. června 2017.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Já, padouch 3




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY