David Ayer a Margot Robbie znovu komiksově

Vydáno: 14.12.2016 11:15 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér letošní DC komiksovky Sebevražedný oddíl spojí znovu síly s hereckou představitelkou Harley Quinn Margot Robbie, aby natočili ryze ženský spin-off "Gotham City Sirens".
Margot Robbie ve filmu Sebevražedný oddíl / Sebevrazedný oddílThe Hollywood Reporter (THR) uvádí, že režisér David Ayer a herečka Margot Robbie budou znovu spolupracovat na ryze ženském spin-offu "Gotham City Sirens". Ayer si komiksovou látku vyzkoušel letos poprvé s DC komiksovkou Sebevražedný oddíl, který je momentálně osmým komerčně nejúspěšnějším filmem roku. Robbie ztvárnila jednu z hlavních postav jménem Harley Quinn ve filmu, který svedl dohromady rozličné padouchy komiksového DC univerza.

THR dále uvádí, že "Gotham City Sirens" svede dohromady Harley Quinn s Catwoman a Poison Ivy. Obě postavy jsou filmovým a komiksovým fanouškům dobře známy. Poison Ivy jsme mohli vidět ve filmu Batman a Robin, kde ji hrála Uma Thurman. Catwoman představovala Michelle Pfeiffer ve filmu Batman se vrací a později ještě Halle Berry v samostatném kousku Catwoman. Scénář nového filmu napíše Geneva Robertson-Dworet, která stojí i za rebootem Tomb Raider. Ayer mezitím natáčí fantasy thriller Bright s Willem Smithem a Joelem Edgertonem.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY