Greg Berlanti natočí nový Malý obchod hrůz

Vydáno: 10.12.2016 13:33 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Scenárista televizních seriálů Arrow a Flash natočí novou verzi Cormanova klasického komediálního hororu Malý obchod hrůz o masožravé květině, která ke svému životu vyžaduje lidské maso a krev.
Fotografie z filmu Malý krámek hrůz / Little Shop of HorrorsGreg Berlanti je známý především jako scenárista televizních seriálu podle DC komiksů Arrow a The Flash. Má za sebou i scenář i ke komiksovce Green Lantern a také režii dvou celovečerních snímků, naposledy to byla v roce 2010 dramedie Pod jednou střechou. Nyní dostal Berlanti další šanci. Warner Bros. chystá novou verzi klasického komediálního hororu Rogera Cormana Malý obchůdek hrůz. Cormanův film se posléze stal předlohou pro muzikálovou divadelní verzi a ta pak pro Malý krámek hrůz s texty Howarda Ashmana s hudbou Alana Menkena.

Příběh je o mladíkovi Seymourovi, který pracuje jako pomocník pro všechno v malém květinářství Gravise Mushnicka. Jednou se mu podaří vyšlechtit masožravou květinu, která ke svému životu vyžaduje lidské maso a krev. Květina pojmenovaná Audrey podle dívky, do níž je mladík zamilován, má čím dál větší hlad. Scénář k Berlantiho nové muzikálové verzi napíše Matthew Robinson. Producentem pak bude Marc Platt, který má jako producent na svědomí takové filmy jako Drive, Čarovný lesMost špiónů nebo letošní hit La La Land.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY