Pixarovské Coco odhaluje obsazení a první concept art

Vydáno: 09.12.2016 18:00 - | foto: facebook tvůrce

O animovaném Coco se toho dosud mnoho nevědělo. Studio ale konečně zveřejnilo detaily k příběhu a první fotografii.
O následném projektu Pixaru se zatím příliš nemluvilo, a to se o jeho přípravách ví již od roku 2012, kdy společnost oznámila, že točí animovaný snímek inspirovaný mexickým svátkem Dne mrtvých (Día de Los Muertos). Během letoška pak byl odtajněn název Coco spolu s faktem, že se o režii postará Lee Unkrich, který již s Pixarem na plátna dostal například sequel Toy Story 3: Příběh hraček.

Tento týden ale byly zveřejněny informace o ději, který se zaměřuje na dvanáctiletého chlapce Miguela (Anthony Gonzalez). Ten žije v malé mexické vesnici v rodině ševců, ale velmi rád by se věnoval své vášni - hudbě. Hudba je však v jejich rodině zakázána. Věří, že je jejich prokletím a dodržení tohoto pravidla hlídá babička Imelda (Renee Victor). Miguel se však hudby nevzdává a při sledování svého oblíbeného zpěváka Ernesta de la Cruze (Benjamin Bratt) se omylem dostane do Země mrtvých, a aby se z ní dostal, potřebuje pomoc, kterou mu nabídne duch Hector, jehož namluvil Gael García Bernal.

Na první konceptuální fotce z filmu si můžete prohlédnout hlavní postavu s jeho babičkou Imeldou, to je ale zatím jediný pohled, který se nám k filmu, jehož premiéra bude 22. listopadu 2017, dostane.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY