Oscarový ceremoniál má nového moderátora

Vydáno: 06.12.2016 16:46 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

89. ročníkem předávání cen americké Akademie filmového umění a věd bude provázet moderátor a televizní osobnost Jimmy Kimmel. Oscaři se budou jako tradičně předávat koncem února.
Chris Rock uvádí Oscary89. ročník předávání Oscarů se nezadržitelně blíží a s tím i potřeba najít toho vhodného do úlohy moderátora, který slavnostním večerem bude provázet. Akademie filmového umění a věd pro tento úkol vybrala moderátora noční talk show Jimmy Kimmel Live!, kterým je samozřejmě Jimmy Kimmel. Ten v této úloze vystřídá Chrise Rocka, který moderoval minulý ročník. Kimmel si moderování události podobného rozsahu vyzkoušel, když provázel udělováním televizních cen Emmy v letech 2012 až do tohoto roku.

Kimmel tak půjde ve šlépějích svých předchůdců, kterými kromě Rocka byli například Billy CrystalEllen DeGeneresNeil Patrick HarrisSeth MacFarlane nebo dvojice James Franco a Anne Hathaway, kteří Oscary moderovali v roce 2011. 89. ročník předávání Oscarů tentokrát vyšel na 26. únor 2017. První, čestné Oscary, už byly předány v listopadu. Obdržel ho mimo jiné i akční herec Jackie Chan.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY