Houdiniho biopic získal režiséra

Vydáno: 29.11.2016 19:23 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Chystaný biopic o slavném iluzionistovi Harrym Houdinim získal režiséra. Bude jím Dan Trachtenberg, který letos debutoval s mysteriózním thrillerem Ulice Cloverfield 10.
Mary Elizabeth Winstead ve filmu Ulice Cloverfield 10 / Ulice Cloverfield 10Režisér Daniel Trachtenberg, který letos debutoval solidním thrillerem Ulice Cloverfield 10, právě vyjednává o svém dalším projektu, kterým by měla být režie biopicu slavného kouzelníka Harryho Houdiniho, přezdívaného mistr úniku. Scénář podle knihy The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero napsal Noah Oppenheim, který je momentálně žhavým zbožím díky scénáři biopicu Jackie.

Trachtenberg není prvním adeptem na režii Houdiniho biopicu. Hollywood se ho snaží dát dohromady už od roku 2011. Před dvěma lety se počítalo do hlavní role s Johnnym Deppem v režii Deana Parisota. Zda se Depp k tomuto projektu vrátí, nebo zda-li si Trachtenberg, bude-li Houdiniho biopic skutečně režírovat, vybere někoho jiného, se časem dozvíme. Pro zajímavost lze zmínit, že naposledy si slavného iluzionistu zahrál Adrien Brody v televizním filmu Houdini.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY