Trailer: Bryan Cranston se ptá Proč právě on?

Vydáno: 19.11.2016 10:45 - | foto: facebook tvůrce

Komedie Proč právě on? se sice nenese zrovna ve Vánočním duchu, spíše v duchu soupeření a nesnášenlivosti, ale i tak se na ní již brzy můžete těšit v kinech, na což láká nově zveřejněný trailer.
Pokud si prohlédnete filmografii režiséra Johna Hamburga, rychle dojdete k názoru, že se řadí spíše do průměru, ale jeho hollywoodské komedie si za všechna ta léta zajisté získaly velkou řadu fanoušků, kterým tento lepší průměr stačí. Úspěch rozhodně zaznamenaly například jeho kousky jako Kámoš k pohledání nebo závěrečný díl "fotrovské" trilogie Fotři jsou lotři. Letos už do kin dorazil například jeho sequel Zoolander No. 2, který ale nedopadl nejlépe. A napravit reputaci si tak ještě o Vánocích může s dalším filmem pojmenovaným Proč právě on?.

Ten představuje v roli hlavy konzervativní rodiny Bryana Cranstona, letos nominovaného na Oscara za životopisné drama o utiskovaném scenáristovi Trumbo. Cranston je v nejnovějším traileru viděn při prvním setkání s nastávajícím jeho dcery, Jamesem Francem, s nímž si na poprvé rozhodně nesedne. Ale podaří se nekonvenčnímu zilionáři získat svolení, aby si konečně mohl vzít svou milovanou v podání Zoey Deutch?

To se dozvíte již 22. prosince, kdy u nás Proč právě on? bude mít premiéru.

Originální trailer filmu Proč právě on?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY