Trailer: nová Kráska a zvíře uhrane vizuálem

Vydáno: 14.11.2016 20:18 - | foto: facebook tvůrce

Tak jsme se dočkali! Jeden z nejočekávanějších projektů Disneyho se konečně pořádně ukazuje v prvním traileru a nejméně pro oči je předělávka Krásky a zvířete opravdová slast.
Na plátna se letos v hrané verzi od Disneyho konečně dostane adaptace tradiční francouzské pohádky Kráska a zvíře, která se však za ta staletí zabydlela ve všech koutech světa. Není tedy divu, že nově vypuštěný trailer k ní je velkou událostí a okamžitě budí ještě větší zájem. A odůvodněně, první pořádná ukázka vypadá více než slibně podobně jako předchozí readaptace tohoto studia a ze vší té krásy a efektů na plátně zrak jen přechází. Trailer taky nastínil jednu ze změn příběhu, v němž se Kráska (Emma Watson) sama vydává zachránit otce, zatímco v originální pohádce je za Zvířetem poslána poté, co otce propustí. Je ale možné, že nás čekají ještě více pozměněné pasáže, což naznačoval režisér a scenárista Bill Condon.

Kromě titulních postav ztvárněných herečkou proslavenou ze ságy Harryho Pottera a Danem Stevensem (Panství Downton), můžete zahlédnout i Lukea Evanse jako Gastona a Kevina Klinea jako Krásčina otce. Zaslechnete ale i známé hlasy herců, kteří je propůjčili plně animovaným postavám oživlého nábytku. Mezi nimi jsou Emma ThompsonStanley TucciEwan McGregorGugu Mbatha-Raw a Ian McKellen.

Oficiální trailer filmu Kráska a zvíře


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY