Vlastní film Harley Quinn má scenáristku

Vydáno: 14.11.2016 13:41 - | foto: facebook tvůrce

Warner Bros. rozhodně na nic nečeká a velmi sází na jednu z nejoblíbenějších postav, která byla letos představena v Sebevražedném oddílu. V článku zjistíte více o chystaném snímku.
Margot Robbie ve filmu Sebevražedný oddíl / Sebevrazedný oddílSpásu letos bohužel DC univerzu nepřinesl ani očekávaný Sebevražedný oddíl, který dopadl tak nějak na půl. Polovina ho milovala, polovina ho zatracovala. Světýlkem naděje v něm však pro fanoušky zajisté byla postava Harley Quinn, která mezi ostatními "hrdinskými zloduchy" bezkonkurenčně vyhrála titul nejoblíbenější postavy. A opravdu skvělou práci na ní odvedla australská herečka Margot Robbie. Není tak divu, že ji studio nenechá jen tak ležet, a jak už déle víme, chystá pro ni samostatný celovečerní film.

Ten je sice zatím bez oficiálního názvu, ale rozhodně se na něm rychle začíná pracovat, protože podle aktuálních zpráv pro něj již Warner Bros. sehnalo scenáristku. Ta se jmenuje Christina Hodson a pokud jste její jméno zatím neslyšeli, můžete si být jisti, že jej brzy uslyšíte všude. Ještě letos totiž představí v kinech svůj horor s Naomi Watts V pasti a na rok 2017 chystá erotický thriller s Rosario Dawson a Katherine Heigl. Mimo jiné míří i na televizní obrazovky a tak se nemusíte bát, že slyšíte příjmení Hodson naposledy.

Odtajněna však také byla část příběhu, v němž by měla figurovat skupina Birds of Prey, sdružení superhrdinek, jako jsou Bat Girl nebo Katana. Ty by dle všeho měly sloužit jako hlavní protivnice pro naši pološílenou Harley.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY