Ben Affleck je Pod rouškou noci ve finálním traileru

Vydáno: 12.11.2016 09:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ben Affleck se po Argu vrací jako režisér s gangsterským dramatem Pod rouškou noci. V příběhu o světě organizovaného zločinu se po jeho boku objeví například Zoe Saldana nebo Elle Fanning.
Ben Affleck se stále častěji prezentuje kromě své herecké profese i jako režisér. Naposledy si jeho drama Argo dokonce vysloužilo Oscara za nejlepší film. Nyní se vrací s gangsterským dramatem z období prohibice Pod rouškou noci. Affleck ho režíroval podle vlastního scénáře, který napsal na základě románu autora Prokletého ostrovu Dennise Lehana. Affleck už podle jeho předlohy režíroval svůj režijní debut Gone, Baby, Gone.

Affleck hraje v Pod rouškou noci Joe Coughlina, válečného veterána a syna náčelníka bostonské policie, který se rozhodl "pracovat" pro druhou stranu a řídí se vlastním morálním kodexem. Problém nastane, když se zamiluje do milenky mocného gangstera, což pro něj bude mít tragické důsledky. Joe a jeho kumpáni se přesunou do slunečného Miami a smyslem jejich dalších skutků se stane pomsta. V Affleckově nejnovějším snímku hrají kromě něj samého například Zoe SaldanaElle FanningScott EastwoodSienna Miller nebo Brendan Gleeson

Pod rouškou noci bude mít v kinech premiéru 12. ledna 2017.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Pod rouškou noci




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY