Deadpool 3 představí X-Force

Vydáno: 10.11.2016 10:31 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Letošní překvapivý trhák Deadpool se s nejvyšší pravděpodobností dočká minimálně dvou dalších pokračování. Studio Fox už plánuje třetí díl, v němž by se měl objevit i tým superhrdinů X-Force.
Ryan Reynolds ve filmu Deadpool / DeadpoolPřed nedávnem jsme se dozvěděli, že druhý Deadpool přišel jak o režiséra Tima Millera, tak i o hudebního skladatele Junkieho XL, který Millera v odchodu od projektu následoval. Deadpool je nepochybně jedním z největších překvapení a úspěchů roku 2016. Tento spin-off X-Menů předčil se svými tržbami, jak americkými, tak celosvětově, všechna očekávání, když vydělal skoro 800 milionů po celém světě. Stal se tak i nejúspěšnějším dílem X-Men franšízy.

Studio Fox už proto nyní oznámilo plány i na třetí pokračování, v němž by se měl objevit X-Force, tým superhrdinů, kterým velí mutant Cable. Cable a jeho přítelkyně Domino se poprvé představí už v Deadpool 2. Pro něj se mezitím hledá režisér a některé hlasy naznačují, že by jím mohl být spolurežisér Johna Wicka David Leitch. Zatím se ale čeká na oficiální oznámení ze strany studia Fox. Konečné oznámení režiséra pro Deadpool 2 bychom se měli brzy dozvědět.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY