Komiksová hrdinka Naja ožije ve filmu

Vydáno: 09.11.2016 16:55 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Komiksová postava krásné nájemné vražedkyně Naji podle komiksu francouzského autora Jeana-Davida Morvana se dočká filmové adaptace. Natočí ji režisér filmu Lovec: Zimní válka Cedric Nicolas-Troyan.
Ilustrace - NajaVariety informovalo o tom, že vznikne filmová adaptace komiksu "Naja" (kobra) Jeana-Davida Morvana s ilustracemi Bengala z produkce komiksového nakladatelství Dargaud, z jehož produkce je i komiks Valérian, jehož filmovou verzi Valerian a město tisíce planet připravuje Luc Besson. V centru komiksu stojí postava nájemné vražedkyně, která není schopná vnímat bolest. Věci se pro ni obrátí, když se stane sama cílem nájemných zabijáků.

Děj komiksu jde prý ve stopách takových akčních kousků jako LucyBrutální Nikita nebo John Wick. Práva na filmovou adaptaci si zajistila společnost Thunder Road, která najala J.P. Davise k napsání scénáře a Cedrica Nicolase-Troyana k režii.
Troyan, který režijně debutoval minulý rok s neúspěšným sequelem Sněhurky a lovce Lovec: Zimní válka, by měl také natočit reboot Highlandera, pokud se tedy tento projekt dostane do stádia produkce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY