Dan Stevens a Gareth Evans natočí "Apostle"

Vydáno: 06.11.2016 10:42 - Václav Limberk | foto: Picturehouse

Režisér dvou akčních Zátahů Gareth Evans natočí nový film, který se bude jmenovat "Apostle" a bude v něm hrát Dan Stevens, který na sebe výrazně upozornil v thrilleru The Guest.
Fotografie z filmu Zátah: Vykoupení / Serbuan mautGareth Evans si udělal v Hollywoodu jméno díky akčnímu snímku Zátah: Vykoupení, které pak ještě stvrdil sequelem Zátah 2. Od té doby nebylo o něčem novém týkajícím se Evanse slyšet až na to, že letos natočil krátký film Pre Vis Action o samurajovi. Nyní konečně k novince. Evansův nový film se bude jmenovat Apostle a bude o muži, který odjede na opuštěný ostrov, aby zachránil svou pohřešovanou sestru, kterou unesla tajná sekta, která za ní požaduje výkupné. Muže si zahraje Dan Stevens, který na sebe dost výrazně upozornil před dvěma roky v hororově laděném thrilleru The Guest, kde hrál tajemného "Davida". 

To sice příliš nepřipomíná zběsilou akcí nabité Zátahy, zato jeho segment "Safe Heaven" z hororové antologie V/H/S/2 ano. Už v něm se projevila Evansova fascinace kulty. Oproti Zátahům se Evans přesune z Indonésie do Velké Británie, kde chce začít natáčet už v březnu 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY