Tarantino chce po dalších dvou filmech do důchodu

Vydáno: 13.11.2016 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Deset a dost! Tímto pravidlem se hodlá bohužel řídit režisér Quentin Tarantino, jak oznámil. Pokud za svým rozhodnutím doopravdy bude stát, dluží nám tak již pouhé dva zbylé projekty.
Quentin Tarantino při 70. předávání cen Zlatý GlóbusExistuje samozřejmě řádné množství režisérů, kteří natáčejí prakticky až do konce života, maximálně si berou kratší či delší pauzy na odpočinek. Ale jeden z těch řadících se k naprosté špičce mezi ně rozhodně patřit nebude. Quentin Tarantino jednoduše neplánuje zůstávat u filmařiny o moc déle a po natočení dalších dvou snímků by měl odejít do filmařského důchodu. Zastavit se tak chce na filmu číslo 10 v jeho celoživotní filmografii.

Své rozhodnutí ohlásil na kreativní konferenci Adobe Max v San Diegu minulý týden a řekl, že doufá, že se bude řadit k jedněm z nejlepších režisérů, ale nechce točit do nekonečna. Momentálně chystá jako svůj devátý režisérský počin nespecifikovaný historický příběh ve stylu Bonnie a Clydea.

Ale rozhodně nemusíte zoufat, Tarantino již o podobných úmyslech mluvil víckrát a není vyloučené, že se vrátí i po dokončení desátého filmu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY