The Predator: kdo si v něm zahraje?

Vydáno: 04.11.2016 14:19 - Václav Limberk | foto: 20th Century Fox

Připravovaný sequel akční klasiky Predátor, v němž Arnold Schwarzenegger bojoval s monstrem z vesmíru, chystá Shane Black na rok 2018. Nyní už víme, kdo v něm bude hrát.
Olivia Munn ve filmu Jak vyloupit spermabanku / The BabymakersO tom, že Shane Black chystá eRkový sequel (nikoliv reboot) akční osmdesátkové klasiky Predátor, se už nějakou dobu mluví. Před nedávnem se objevila zpráva, která spekulovala o účasti herce Benicia del Tora, kterého chtěl Black získat pro hlavní roli. Del Toro ale v novém Predátorovi nebude. Hlavní roli nakonec získal Boyd Holbrook, který byl před nedávnem k vidění v excelentní krimi sérii Netflixu Narcos. Nyní The Predator získává další hvězdu do obsazení.

Do hlavní ženské role byla oproti Boydovi obsazena Olivia Munn, která by si tu měla zahrát vědkyni. Holbrook bude hrát příslušníka speciálního komanda. Zároveň bylo taky prozrazeno, že děj nebude situován ani do džungle (v jedničce), ani do LA (ve dvojce), ale do prostředí předměstí. K novému Predátorovi napsal Black i scénář, s nímž mu pomohl Fred Dekker. S natáčením chce Black začít už v únoru příští rok, aby stihnul premiéru stanovenou na březen 2018.
UPDATE: Podle poslední informace serveru Collider se The Predator nebude odehrávat na předměstí, což jim sdělil sám Black. The Predator nebude filmem o předměstích.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY