Trailer: ani Jennifer Aniston nezastaví Pařbu o Vánocích

Vydáno: 07.11.2016 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Ne úplně tradiční vánoční komedie vstoupí již za měsíc do kin, zápletka je sice prostá, ale Pařba o Vánocích je napěchovaná tolika komediálně schopnými herci, že byste ji neměli jen tak odepsat.
Jennifer AnistonJason BatemanCourtney B. VanceJillian BellKate McKinnonT. J. MillerOlivia Munn... A tím výčet celebrit, které hrají v nové komedii Pařba o Vánocích, zdaleka nekončí. Je sice pravda, že se film velmi podobá schématu hloupoučkých svátkových filmů Na sv. Valentýna nebo Šťastný Nový rok a počtem celebrit klidně i Mládeži nepřístupno, ale z traileru upřímně působí o něco slibněji, vtipněji a méně trapně.

Ano, zápletka je klasicky velmi jednoduchá. Zlá šéfka Jennifer Aniston dá svým podřízeným podmínku, že zavře jejich pobočku, pokud se jim nepodaří uzavřít jeden důležitý obchod. A ty nenapadne nic jiného než důležitého klienta pozvat na jejich vánoční oslavu, aby si je oblíbil a souhlasil se smlouvou.

Nečekejte nic světoborného, ale Pařba o Vánocích by jednoduše mohla být vtipným počinem, což ale zjistíme až 8. prosince, kdy bude mít premiéru.

Oficiální trailer filmu Pařba o Vánocích


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY