Fantastická zvířata 2 mají Johnnyho Deppa

Vydáno: 03.11.2016 09:10 - | foto: Artisan Entertainment

Fantastická zvířata a kde je najít ani nevstoupila do kin a jejich sequel již nyní nabírá obsazení. A začíná s opravdu velkou rolí čaroděje Grindewalda, známého všem čtenářům předlohy.
Eddie Redmayne, Katherine Waterston ve filmu Fantastická zvířata a kde je najít / Fantastic Beasts and Where to Find ThemPřestože nás od premiéry prvního dílu spin-offové série Fantastická zvířata a kde je najít dělí ještě týdny, nečeká společnost Warner Bros. vůbec na nic a pouští se již do prací na dalším pokračování. Pod jejich rukou opravdu franšíza kouzelnického světa ožije vážně ve velkém, jak spisovatelka a scenáristka J. K. Rowling minulý měsíc ohlásila. Podle jejích plánů s režisérem Davidem Yatesem by totiž filmů mělo být až pět.

A pokud jste si mysleli, že se celá pětice bude soustředit pouze na Scamandera a jeho hon po uprchlých tvorech, tak jste se mýlili. Série totiž konečně na plátně představí jednu z velkých postav světa Harryho Potterra, čaroděje Gellerta Grindewalda. Toho jistě znají fanoušci knížek jako dětského kamaráda Albuse Brumbála, kterého velmi poznamenala smrt Albusovy sestry a který se odvrátil na stranu zla. Právě tuto významnou roli si pak zahraje herecká kapacita Johnny Depp, jenž tak posilní stranu zloduchů momentálně již tvořenou Colinem Farrellem.

V druhém díle plánovaném na rok 2018 se však Depp pouze mihne, protože jak autorka série prozradila, jeho čas teprve přijde.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY