American Horror Story plánuje crossover dvou sérií

Vydáno: 31.10.2016 19:42 - | foto: facebook tvůrce

Tajuplná série American Horror Story s názvem Roanoke sice teprve začala, ale již nyní plánuje Ryan Murphy sérii sedmou, a nejen tu. Má dokonce do budoucna nápad na propojení dvou sérií v jednu.
Předtím než bylo konečně odhaleno, že tématem šesté série American Horror Story je legendární zmizelá kolonie Roanoke, byla často zmiňovaná verze o návratu do Murder House, tedy první série. Již dávno jsme zjistili, že jsou všechny série navzájem propojené skrze mnoho postav, což například potvrdil i šílený Edward Mott v nové sérii, předek Dandyho z Freak Show. Jak moc by ale mohly některé série být navzájem spjaté?

Možná ještě víc, než jsme si dosud mysleli. Tvůrce Ryan Murphy totiž promluvil o tom, že plánuje propojit zmíněný Murder House s čarodějnickou třetí sérií, Coven. Mělo by se jednat o čirý crossover, v němž by navzájem vystupovaly postavy z obou sérií, tedy ty, které je přežily. Murphy to prozradil minulý týden na PopFestu a sám označil tento nápad jako bizarní, ale použitelný. 

Rozhodně však jeho využití nečekejte hned příští, sedmou sérií, na níž byl seriál nově obnovený. Ta by měla opět fungovat podle nového námětu a producenti by do ní velmi rádi získali zpět právě Connie Britton (Murder House) a Dylana McDermotta (Murder House a Asylum), kteří by museli později nastoupit i do crossoverové série jako hlavní postavy série první.

Jak by toto propojení mělo fungovat, se zatím neví, takže pokud vy máte nějaké vlastní nápady, můžete se o ně s námi podělit v komentářích.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY