Bryan Fuller opouští produkci nového seriálu Star Trek

Vydáno: 30.10.2016 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Do neznáma se teď rozhodně řítí chystaný seriál Star Trek, jehož premiéru již problémy přesunuly o pět měsíců. Ten totiž ztratil tvůrčí dohled Bryana Fullera a je momentálně bez hlavního showrunnera.
Když nedávno televizní stanice CBS oznámila, že premiéra jejich nově chystaného seriálu Star Trek: Discovery bude odložena z ledna 2017 na květen téhož roku, příčítala se tato událost hlavně tomu, že tvůrčí skupina stále pracovala na nových nápadech pro jejich první sérii. A tento posun byl i pochopitelný vzhedem k vytíženosti hlavního tvůrce seriálu, Bryana Fullera se seriálovou adaptací American Gods Neila Gaimana.

Nyní ale pro fanoušky přišla spíše špatná a překvapivá zpráva, že svou pozici u CBS nad tvorbou tohoto nového seriálu Fuller opouští. To televize vysvětlila tím, že má přiliš práce se svými jinými seriály a zároveň mu vyjádřila dík za pomoc v naprostých začátcích. Vypuštěn tedy bude seriál bez Fullerova dohledu, i tak ale můžeme doufat, že připravil slušné podhoubí pro dobrou podívanou, která se bude líbit fanouškům Star Treku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY