Colin Firth doplňuje hvězdné obsazení nové Mary Poppins

Vydáno: 25.10.2016 13:58 - | foto: facebook tvůrce

Producenti nové Mary Poppins si mohou opravdu jen tleskat. Dostat do jednoho snímku hvězdy jako Emily Blunt, Meryl Streep a nově i Colin Firth? To už je opravdu něco. A to obsazování ještě není u konce.
Dick Van Dyke, Julie Andrews ve filmu  / Mary PoppinsPokud se nějaký z chystaných filmů může chubit vyloženě perfektním castingem, bude to právěpodobně očekávaný návrat kouzelné chůvy Mary Poppins Returns. Při čtení jmen se již rovnou nemůžete zbavit pocitu, že tohle opravdu bude hit, což pouze podporuje nově oznámená účast oscarového herce Colina Firtha, o níž dnes napsal server Variety. Zahrát by si v novém filmu měl ředitele banky Williama Weatheralla Wilkinse, o kterém se zatím ale neví, jak zapadá do celého příběhu.

Příběh pak sleduje Mary (nově ztvárněná Emily Blunt) 25 let poté, co pomohla rodině Banksových, kdy se opět rozhoduje navštívit již dospělého Michaela a Jane (Ben Whishaw a Emily Mortimer). Ti se nyní potýkají s rodinnou tragédií v depresivních podmínkách Londýna za Velké hospodářské krize. K jejich rozveselení tudíž bude potřebovat hodně pomoci a na pomoc tak zavolá sestřenku Topsy (Meryl Streep) a svého kamaráda, ponocného Jacka (Lin-Manuel Miranda).

Pokračování tohoto příběhu režíruje Rob Marshall a do kin by mělo vstoupit o Vánocích 2018, tudíž si na něj ještě řádně dlouho počkáme.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY