Peter Sarsgaard se přidává k obsazení krimi Escobar

Vydáno: 22.10.2016 20:18 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Peter Sarsgaard doplní obsazení kriminálního dramatu Escobar, v němž známého drogového lorda ztvární Javier Bardem. Escobara točí španělský režisér Fernando León de Aranoa (Perfektní den).
Fotografie z filmu Perfektní den / A Perfect DayPeter Sarsgaard si zahraje v chystaném biografickém dramatu Escobar, které natočí Fernando León de Aranoa. Drogového krále Pablo Escobara si zahraje Javier Bardem, zatímco jeho manželka Penélope Cruz si zahraje novinářku Virginii Vallejo, která si s Ecobarem prožila krátký románek. Právě na tuto epizodu z Escobarova života se tento snímek zaměří. Sarsgaard si zahraje agenta DEA Neymara, který Escobara bude stíhat.

Escobar je dalším projektem, který se zaměřuje na postavu Pabla Escobara, jednoho z největších kokainových překupníků a postrach Kolumbie. Escobara už si zahrál Benicio del Toro ve filmu Escobar: Paradise Lost nebo Wagner Moura v seriálu Narcos. Escobar by měl být hotov v roce 2017. Od režiséra Aranoa byl naposledy k vidění i v našich kinech Perfektní den.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY