Box Office: Ben Affleck v Zúčtování ovládnul víkend

Vydáno: 17.10.2016 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nový snímek Zúčtování s Benem Affleckem v roli "účetního" si zabral první místo v týdenním žebříčku tržeb Box Office. S velkým odstupem za sebou nechal všechny ostatní novinky, včetně koncertu Kevina Harta.
Anna Kendrick, Ben Affleck ve filmu Zúčtování / The AccountantNovinka, drama Zúčtování, v níž hraje Ben Affleck účetního žijícího dvojím životem, brala první místo s necelými 25 miliony, což je slušný debut a je to mimochodem i více, než za kolik otevřelo třeba Argo (19,4) nebo Město (23,8). Jedná se zhruba o podobný výsledek jako v případě Dívky ve vlaku, která otevírala minulý týden. Ta od minula klesla o dvě příčky a patří jí třetí místo s necelými 12 miliony.

Mezi oba trháky se ještě zvládnul vklínit snímek Kevin Hart: What Now? s komikem Kevinem Hartem, který utržil o necelých deset tisíc dolarů více a patří mu druhé místo. Jde už o třetí podobný projekt tohoto komika po snímcích Kevin Hart: Laugh at My Pain (2011) a Kevin Hart: Let Me Explain (2013). A zároveň jde i o nejlepší otvírák v daném žánru, který je nazvaný "stand up comedy film". Na celé čáře však propadla třetí z novinek, sci-fi Max Steel, které s něco málo přes dva miliony těsně minulo nejlepší desítku a skončilo jedenácté.

Eva Green ve filmu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti / Miss Peregrine's Home for Peculiar ChildrenNa čtyřce se drží Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, jehož tržby po třech týdnech jsou ale jen průměrné s částkou 65 mil. Ještě o něco hůře je na tom Deepwater Horizon: Moře v plamenech, který za stejnou dobu utržil jen necelých padesát milionů. Zbytek žebříčku se pak opakuje po vzoru předchozích týdnů, přičemž nejlépe si z těchto snímků vedl Sully: Zázrak na řece Hudson, který jako jediný z titulů přítomných v top 10 dokázal překonat hranici sta milionů.  

Příští víkend startuje Jack Reacher: Nevracej se, kterému bude sekundovat Ouija 2. Kromě nich otevře ještě komedie Keeping Up with Joneses a hororová komedie Boo! A Madea Halloween.

BOX OFFICE: VÍKEND OD 14. ŘÍJNA 2016

 1. Zúčtování 24,7 mil. (novinka)
 2. Kevin Hart: What Now? 11,9 mil. (novinka)
 3. Dívka ve vlaku 11,9 mil.
 4. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti 8,9 mil.
 5. Deepwater Horizon: Moře v plamenech 6,3 mil.
 6. Čapí dobrodružství 5,6 mil.
 7. Sedm statečných 5,2 mil.
 8. Middle School: The Worst Years of My Life 4,2 mil.
 9. Sully: Zázrak na řece Hudson 2,9 mil.
10. Zrození národa 2,7 mil.

Tržby jsou uvedené v amerických dolarech. Kompletní žebříček s podrobnými statistikami naleznete zde.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY