Blade Runner 2 získal oficiální název

Vydáno: 07.10.2016 19:50 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Sequel kultovního sci-fi filmu Blade Runner Ridleyho Scotta z roku 1982, který natáčí Denis Villeneuve s Harrisonem Fordem a Ryanem Goslingem v hlavních rolích, získal oficiální název.
Ryan Gosling, Harrison Ford, Denis Villeneuve, Ridley Scott při natáčení filmu Blade Runner 2049 / Untitled Blade Runner ProjectUž za (necelý) rok bude mít premiéru napjatě očekávaný sequel kultovního filmu Blade Runner, který patří k nejvýznamnějším filmům Ridleyho Scotta a k nejlepším sci-fi filmům vůbec. Jeho sequel natáčí Denis Villeneuve, který do něj obsadil hvězdu originálního filmu Harrisona Forda a novu hvězdu Ryana Goslinga. Scott nový donedávna ještě Untitled Blade Runner Project produkuje. Studio Warner Bros se rozhodlo rok před premiérou filmu odtajnit jeho nový název, který nyní zní Blade Runner 2049.

První myšlenka je, že "2049" označuje rok, v němž se bude děj sequelu odehrávat. Pokud tomu tak je, pak by se odehrával třicet let po ději Blade Runnera, který byl zasazen do roku 2019. Mezi natočením obou filmů je přitom rozdíl zhruba 34-35 let. To by odpovídalo dřívějším informacím, které uváděly, že se jeho (sequelu) děj bude odehrávat několik desetiletí po (ději) původního filmu. Žádné další detaily ale studio neuvěřejnilo a stále je drží pečlivě pod pokličkou. Jako bonus pak ještě uveřejnilo první společnou fotku všechy čtyř hlavních osob, kterou naleznete v galérii k snímku. 

Blade Runner 2049 jde do kin 5. října 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY