Daniel Craig stále zůstává "první volbou" pro Bonda

Vydáno: 01.10.2016 20:20 - Václav Limberk | foto: MGM

Producenti bondovských filmů přiznali, že zatím stále poslední představitel agenta 007 Jamese Bonda, Daniel Craig je pro ně "absolutně první volbou". Otázkou je, co na to říká sám herec.
Monica Bellucci, Daniel Craig ve filmu Spectre / SpectrePodle Variety chtějí producenti bondovských filmů Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, aby se Daniel Craig vrátil do "své" role agenta 007 Jamese Bonda. Craig byl dosud šestým hercem, který Bonda ztvárnil. Poprvé si tuto roli vyzkoušel před deseti lety v Casino Royale. Poté se vrátil ještě třikrát, v Quantum of Solace, nejvýdělečnější bondovce vůbec Skyfall a v zatím poslední Spectre

Výkonný producent bondovské série Callum McDougall, který pracoval už na devíti bondovských filmech, pro BBC tlumočil slova Broccoli a Wilsona, že Craig je "první volbou" pro Bondův návrat. Když byl McDougall otázán, zda se Craig vrátí, odpověděl: "Kéž bych to věděl. Daniela milujeme. Chtěli bychom, aby se Daniel vrátil. Bezpochyby je stále tou absolutně první volbou." Zda se Craig vrátí, nebo ne, se teprve ukáže. Před rokem nicméně Craig uvedl, že "by si raději podřezal žíly", než by se vrátil jako Bond. Craig nyní natáčí se Stevenem Soderbergem komedii Logan Lucky a kromě toho také bude hrát v tv sérii Purity.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY