Vyvražďovací Očista i na televizních obrazovkách?

Vydáno: 03.10.2016 15:12 - | foto: facebook tvůrce

Po třech úspěšných hororových dílech by se mohla série Očista dočkat seriálu. Detaily za příležitosti vydání posledního dílu na Blu-ray prozradil režisér James DeMonaco.
Frank Grillo, Elizabeth Mitchell ve filmu Očista: Volební rok / The Purge: Election YearThrillerově-hororová série Očista se dosud v rámci své trilogie držela hesla "čím krvavější, tím lepší." A vyplatilo se. Každý ze tří dílů se stoupající brutalitou v tržbách vždy překonal předcházející snímek a nezklamala tak ani letošní Očista: Volební rok. Diváky si film získal hlavně díky velmi neotřelé premise z budoucnosti, kdy je každý rok v USA na 12 hodin povolen veškerý zločin.

Jak dlouho ale může tato zápletka tvůrcům vydržet? Celou trilogii dosud poměrně slušně fungovala a byla rozvíjena. Teď to ale vypadá, že bychom se zbrusu nové Očisty mohli dočkat ve formě seriálu. O tom totiž promluvil režisér James DeMonaco, jehož prý nespecifikovaná televizní stanice s projektem oslovila. Řekl, že by se mělo jednat o více příběhů propojených flashbacky a jen volně navazujícími na filmovou sérii.

Co si o tomto rozhodnutí myslíte vy? Podělte se s námi o váš názor v komentářích.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY