TOP 20 ČR: v jasném vedení stále Bridget a její dítě

Vydáno: 27.09.2016 23:14 - | foto: facebook tvůrce

Třetí díl filmové série o komické baculce, Dítě Bridget Jonesové, si stále udržel zájem obecenstva a zůstal první, za něj se pak dostalo nově Čapí dobrodružství a tuzemská komedie Prázdniny v Provence.
Fotografie z filmu Čapí dobrodružství / StorksS nepříliš velkou ztrátou ve srovnání s minulým víkendem si jedničku krásně udržela Renée Zellweger se svou nejslavnější rolí v Dítěti Bridget Jonesové, které po letech vrátilo britskou smolařku na plátna v jejích nových patáliích. Prvenství obhájila s pětimilionovým náskokem nad Čapím dobrodružstvím, dalším zvířecím animákem, jenž u nás letos měl premiéru, a na bronz tak upadly české Prázdniny v Provence i přes katastrofické recenze. Vystrnaděn tak byl dlouho vedoucí Tajný život mazlíčků, který se však ve výdělcích stále držel nad slušnou milionovou hranicí.

Pátou pozici za ním zaujala neowesternová novinka Sedm statečných a zájem začal lehce klesat i o vyzdvihovaného Sullyho: Zázrak na řece Hudson, kterého s Tomem Hanksem v hlavní roli natočil Clint Eastwood. O dvě místa si oproti minulému týdnu polepšil akční Nerve: Hra o život, bez velké snahy tak překonal jak Spielbergova pohádkového Obra Dobra i Mechanika zabijáka: Vzkříšení s Jasonem Stathamem. Desítku pak uzavřely nemravné Buchty a klobásy.

 Jesse Eisenberg, Kristen Stewart ve filmu Cafe society / Café SocietyAž za hranici první poloviny tak byl vytlačen horor Smrt ve tmě, za něj se zařadila novinka vyslaná Woodym AllenemCafe society a velký propad pak potkal Loveckou sezónu: Strašpytel, jejíž výdělky klesly o více než 70%. Čtrnáctku si urval Sebevražedný oddíl z DC Univerza, jehož následovalo rakousko-české Krycí jméno Holec, které propadlo v kinech i u kritiků. V těsném závěsu pokračovala Doba ledová: Mamutí drcnutí a dokument The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years, zbylá tři místa si pak podělila Strašidla spolu s Teorií tygra a Hledá se Dory.

1. Dítě Bridget Jonesové - 7,5 mil.
2. Čapí dobrodružství - 2,1 mil. (premiéra)
3. Prázdniny v Provence - 2,1 mil.
4. Tajný život mazlíčků - 1,4 mil.
5. Sedm statečných - 1,3 mil. (premiéra)
6. Sully: Zázrak na řece Hudson - 1,2 mil.
7. Nerve: Hra o život - 636 tis.
8. Obr Dobr - 617 tis.
9. Mechanik zabiják: Vzkříšení - 510 tis.
10. Buchty a klobásy - 505 tis.

11. Smrt ve tmě - 466 tis.
12. Cafe society - 427 tis. (premiéra)
13. Lovecká sezóna: Strašpytel - 316 tis.
14. Sebevražedný oddíl - 258 tis.
15. Krycí jméno Holec - 177 tis. (premiéra)
16. Doba ledová: Mamutí drcnutí - 147 tis.
17. The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years - 132 tis.
18. Strašidla - 125 tis.
19. Teorie tygra - 109 tis.
20. Hledá se Dory - 101 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY