Power Rangers přidává hlas Billa Hadera

Vydáno: 26.09.2016 14:00 - | foto: facebook tvůrce

Přes probíhající natáčení obsazují Power Rangers ještě jednoho z finálních členů ansámblu, který ztvární robota Alpha 5 známého pro své výkřiky.
Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G., Dacre Montgomery, Ludi Lin ve filmu  / Power RangersPropagace rebootovaných Power Rangers se pouští do plného proudu, tudíž jste již před pár dny mohli vidět nové plakáty s hlavními postavami. Ohlášeno také bylo, že snímek bude mít propagační panel na letošním newyorském Comic-Conu. I přes probíhající natáčení se k obsazení přidává další herec, komik Bill Hader, nebo tedy spíše jeho hlas.

Herec známý díky skečovému pořadu Saturday Night Live namluví robota se jménem Alpha 5, který je pomocníkem samotných Power Rangers a je známý pro své výkřiky: "Aye-yi-yi-yi-yi!". Přidává se tak do projektu režírovaného Deanem Israelitem, který již do týmu mladých superhrdinů nashromáždil Ludiho LinaNaomi ScottRJe Cylera, zpěvačku Becky G a Dacre Montgomeryho. Zlodušku Ritu Repulsu pak ve filmu ztvární Elizabeth Banks a jejich mentora si zahraje Bryan Cranston.

Premiéra je pak naplánována na 24. března 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY