Santa je pořád úchyl ve "slušném" traileru

Vydáno: 23.09.2016 21:10 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Vánoční sequel Santa je pořád úchyl navazuje na třináct let starou drsnou komedii Santa je úchyl! V sequelu znovu uvidíme povedenou dvojici zlodějů v přestrojení Billyho Boba Thortona a Tonyho Coxe.
Před dvěma dny jsme mohli vidět "neslušnou" verzi traileru vánoční komedie Santa je pořád úchyl, sequelu nekorektní černé komedie Santa je úchyl! Nyní nabízí studio Miramax a Broad Green Pictures "slušnou" verzi a oficiálně druhý trailer k sequelu, v němž se vrací povedená dvojka zlodějíčků Willieho a Marcuse, jež hrají opět Billy Bob Thornton a Tony Cox. Vrací se nemluvný tlouštík Thurman Merman (Brett Kelly). Do hry se nově dostává i Willieho matka Kathy Bates a nová Willieho láska Christina Hendricks

Na rozdíl od nepřístupného traileru je druhý oficiální trailer prost slovních i obrazových vulgarit a je tedy přístupný pro všechny skupiny diváků. Jsou v něm k vidění i nové záběry, které v předchozích verzích trailerů nebyly. Pokračování natočil Mark Waters a v kinech ho uvidíme od 1. prosince 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Santa je pořád úchyl


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY