Fargo: Třetí série nabírá další herce

Vydáno: 20.09.2016 10:00 - Václav Limberk | foto: Inferno Distribution

Do třetí série Farga míří dvě nejnovější herecké posily, Mary Elizabeth Winstead známá z Ulice Cloverfield 10 a Scoot McNairy známý z Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti.
Mary Elizabeth Winstead ve filmu Ulice Cloverfield 10 / Ulice Cloverfield 10Seriálové Fargo volně inspirované filmem bratří Coenů už má za sebou dvě úspěšné sezóny. Do té třetí, kterou její tvůrce Noah Hawley posunul více do současnosti (rok 2010), nyní míří dvě nové herecké posily. Tou první je Mary Elizabeth Winstead, kterou jsme mohli letos vidět v Ulice Cloverfield 10 a tím druhým je Scoot McNairy, který si letos zahrál v komiksárně Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Zatím víme, že do hlavní dvojrole byl obsazen Ewan McGregor, který si zahraje dva bratry, jednoho úspěšného, druhého neúspěšného, který závidí tomu úspěšnému, Emmita a Raye Stussyho. Carrie Coon pak byla obsazena jako Gloria Burgle, vedoucí policejní složky místa jménem Eden Valley. Winstead bude hrát postavu jménem Nikky Swango, popsanou mimo jiné i jako "ženu s vášní pro karetní hry, která je vždy o krok napřed před ostatními". McNairy je obsazen do zatím nespecifikované role, která se ale vyskytne ve více epizodách.

Třetí sérii Farga bychom pak měli vidět na jaře 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY