Jamie Dornan jako Will Scarlet v Robin Hood: Origins

Vydáno: 20.09.2016 09:15 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jamie Dornan, který je nejznámější díky své roli Christiana Greye v trilogii "Fifty Shades", bude hrát postavu Willa Scarleta v nové verzi Robina Hooda nazvané Robin Hood: Origins.
Russell Crowe ve filmu  / Robin HoodChystá se nová verze klasického příběhu o Robinu Hoodovi nazvaná Robin Hood: Origins, kterou natočí podle scénáře Jobyho Harolda zatím výlučně pro televizi pracující režisér Otto Bathurst. Novým Robinem Hoodem bude Taron Egerton, na něhož se čekalo až dotočí Kingsman: The Golden Circle, aby byl dostupný. Marian si zahraje Eve Hewson a Jamie Foxx bude nový Little John.

K nim se nyní přidává Jamie Dornan, který si zahraje "pravou ruku" Robina Hooda, Willa Scarleta. Dornan tak půjde ve šlépejích například Scotta Grimese, který si tuto postavu zahrál v nejnovější verzi Robin Hood nebo Christiana Slatera, který ho hrál v hollywoodské verzi  Robin Hood: Král zbojníků. Dornan bude zanedlouho k vidění hned ve dvou nových filmech, jedním je válečné drama Anthropoid a druhým thriller Devátý život Louise Draxe.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY