Teaser: strašidelná panenka Annabelle 2 opět děsí

Vydáno: 18.09.2016 14:28 - | foto: facebook tvůrce

Díky obrovským tržbám je zpět hororová hračka Annabelle, ta je sice označena dvojkou jako pokračování, ale ve skutečnosti se podíváme více na historii tohoto posedlého předmětu.
Přestože kritiky a i některými fanoušky byla Annabelle, spin-off hororové série Jamese Wana V zajetí démonů, naprosto rozcupována, utržila v kinech před dvěma lety velmi slušně. Dokonce tak slušně, že se příští rok dočkáme i pokračování jejího příběhu, ten se bude tedy rozvíjet převážně opačným směrem, protože podle synopse nás zavede až k samotnému vytvoření panenky Annabelle.

Annabelle 2 totiž bude sledovat řezbáře a jeho manželku, kteří ve svém domě ubytují jeptišku s několika sirotky. Tento dobrý záměr se ale obrátí proti nim, když dům začne terorizovat jeden z řezbářových výtvorů, Annabelle. Příběh tedy není nějak převratný, ale první ukázka z filmu slibuje alespoň další děsivé scény s touhle panenkou. Film by snad ale mohl fungovat trochu lépe díky režii Davida F. Sandberga, který stojí za letním hiitem Zhasni a zemřeš.

Oficiální teaser filmu Annabelle 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY