Johnny Depp bude detektivem v "Labyrinth"

Vydáno: 09.09.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: AP

Johnny Depp si zahraje v chystaném kriminálním thrilleru Labyrinth detektiva z LA, který je pověřen vyšetřením násilných smrtí rapperů Tupaca Shakura a Biggieho Smallse.
Johnny Depp ve filmu Black Mass: Špinavá hra / Black MassScreen Daily jako první informovalo o tom, že si Johnny Depp zahraje v novém kriminálním thrilleru "Labyrinth" detektiva z LA jménem Russell Poole, který je pověřen vyšetřením dvou nevyřešených násilných smrtí rapperů Tupaca Shakura a Biggieho Smallse. Na toto téma už vznikl před lety dokument Biggie and Tupac. Poole řekl, že věří, že za smrtí Tupaca stojí Suge Knight, postava hudebního mogula vylíčená v biopicu Straight Outta Compton.

Poole také rozvinul teorii, podle níž se Knight spojil s policistou z LAPD jménem David Mack, aby v odvětě za Shakurovu smrt zabil Smallse. Podle knihy LAbyrinth novináře Randalla Sullivana ho bude režírovat Brad Furman podle scénáře Christiana Contrerase. Depp, kterého pak uvidíme na plátně nejdříve až příští rok v dalších "Pirátech z Karibiku", tu tak trochu naváže na typ role v kriminálním dramatu Black Mass: Špinavá hra, kde stál na druhé straně zákona.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY