Reboot snímku Vrána by se měl začít natáčet v lednu 2017

Vydáno: 08.09.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Reboot snímku inspirovaného komiksovou předlohou Jamese O'Barra Vrána by se měl začít natáčet už v lednu příštího roku. V hlavní roli rockového hudebníka, který se mstí ze záhrobí, bude Jason Momoa.
Brandon Lee ve filmu Vrána / The CrowReboot kultovního filmu Vrána, při kterém zemřel herec Brandon Lee, představitel titulní role Erica Dravena, rockového hudebníka, který se vrátí ze záhrobí, aby pomstil smrt svou i své snoubenky, by se brzy mohl konečně začít natáčet. The Crow měnil lety své hlavní představitele i režiséry. Dnes je již všechno jinak. I když to zatím ještě nebylo oficiálně potvrzeno, server The Wrap uvádí, že novou adaptaci komiksové předlohy Jamese O'Barra začne Corin Hardy s Jasonem Momoou v hlavní roli natáčet už v lednu 2017. 

Kultovní Proyasův temný snímek vyprodukoval trojici sequelů s upadající kvalitou a jeden televizní seriál. Doufejme, že tentokrát už nic nezhatí plány na reboot, který má být věrný své předloze ještě více než původní film. Momoa momentálně natáčí Justice League, kde hraje Aquamana. Toho si pak zahraje i v samostatném filmu Aquaman. Před ním by ale měl natočit právě Vránu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY