Jon Favreau v novém Spider-Manovi ve své roli z Iron Mana

Vydáno: 06.09.2016 14:00 - | foto: Paramount Pictures

Pokud vás v Iron Manovi jako jedna z vedlejších postav bavil jeho kamarád Happy Hogan, máte štěstí. Jon Favreau si totiž svou roli zopakuje ve Spider-Manovi: Homecoming.
Tom Holland při natáčení filmu  / Spider-Man: HomecomingPro univerz Marvelu je jméno Jona Favreaua jedním z těch nejdůležitějších. Vždyť právě on nastartoval jejich úspěch s prvním marvelovským snímkem Iron Man, který zrežíroval. Do filmu ale zároveň i obsadil sám sebe jako kamaráda samotného Tonyho Starka Happy Hogana. A právě s toutou postavou se Favreau nyní vrací do dalšího snímku, který spadá do marvelovského univerza, a to do chystaného Spider-Mana: Homecoming ve spolupráci Sony Pictures a Marvelu.

Spolu s Iron Manem Robertem Downeym Jr. se oba vydají na pomoc mladému Spider-Manovi v podání Toma HollandaSpider-Man: Homecoming se tak rozrůstá o další hvězdné jméno, kterým ještě více obohacuje už tak oslňující obsazení, které režisér Jon Watts nashromáždil. Mezi dalšími jmény jsou pak například ZendayaDonald GloverMarisa TomeiMichael Keaton nebo Tony Revolori.

Do kin se reboot dostane 7. července 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY