Ladíme 3 našlo svou novou režisérku

Vydáno: 06.09.2016 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Po obrovském úspěchu a překvapivém prvním místě pokračování Ladíme 2 není překvapivé, že se série rozrůstá hned o další díl. Ten bohužel nemůže opět režírovat Elizabeth Banks, ale studio za ni konečně nalezlo náhradu.
Trish Sie, Elizabeth Banks při natáčení filmu  / Ladíme 3Od postproducentky u komediálního hitu Ladíme! se při sequelu přesunula Elizabeth Banks do pozice režisérky, a tu si také měla zopakovat v nadcházejícím třetí díle. V létě ale od projektu odstoupila a oznámila, že se ho bude účastnit pouze jako herečka v roli ztřeštěné porotkyně Gail. Universal tak pro svou dobře výdělečnou, nyní již trilogii musel rychle sehnat někoho jiného, kdo by ji dotáhl v roce 2017 na plátna. Kvůli těmto problémům se již premiéra i přesunula z léta 2017 na 22. prosince příštího roku, kdy bude mít o vánočních svátcích potenciálně vyšší šance na slušný výdělek.

Podle serveru Variety tvůrčí ruku nad touto acapella frančízou momentálně převezme další žena režisérka Trish Sie, pro kterou se bude jednat o teprve druhý celovečerní snímek po pátém dílu Let’s Dance All In. S hudební branží již má ale bohaté zkušenosti, jelikož natočila například několik videoklipů pro americkou rockovou skupinu OK Go.

Na scénáři pro Ladíme 3 opět pracuje scenáristka Kay Cannon a brzy by snad měla padnout i první klapka.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY