Harry Potter a prokleté dítě také jako film?

Vydáno: 02.09.2016 08:08 - | foto: facebook tvůrce

Po osmi filmech z hlavní série Harryho Pottera se letos frančíza rozroste o trilogii Fantastická zvířata a kde je najít. To ale není vše, dost možná totiž uvidíme i adaptaci divadelní hry Harry Potter and the Cursed Child.
Eddie Redmayne, Katherine Waterston ve filmu Fantastická zvířata a kde je najít / Fantastic Beasts and Where to Find ThemPro studio Warner Bros. se stal Harry Potter obrovskou mašinou na peníze, a přestože měla v roce 2011 tato kouzelnická sága skončit finálem rozděleným na dvě části, dočkáme se již za pár měsíců dalšího filmu z tohoto světa. Z Fantastických zvířat a kde je najít režírovaných Davidem Yatesem, která budou mít premiéru 17. listopadu, se tak na plátnech stala celá trilogie pod scenáristickou rukou J. K. Rowling, která bude vyprávět příběh o autorovi kouzelnické učebnice.

A přestože nás až do roku 2020 budou bavit postupnně všechny tři díly Fantastických zvířat, Warner Bros. už teď uvažuje o jiných možnostech, jak rozvíjet kouzelnický svět. Rowling totiž nedávno napsala divadelní hru, která se v Londýně momentálně hraje a vyšla i v knižní verzi, Harry Potter and the Cursed Child (v překladu Harry Potter a prokleté dítě).

Podle prvních zpráv od serveru NY Daily News momentálně studio zvažuje, zda pětihodinovou divadelní hru proměnit ve film. A pokud oficiálně padne kladné rozhodnutí, budou se adaptaci snažit dostat na plátna do roku 2020 a to i s Danielem Radcliffem, který by si roli Harryho, ale dospělého, mohl zopakovat. 

Pokud tedy všechno klapne, mohli bychom brzy na plátnech vidět společná dobrodružství synů Harryho Pottera a Draca Malfoye, na něž se hra zaměřuje.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • pravda (franta, 18.11.2016 17:52) Reagovat

    Tvoje máma smrdí hůř než reakce čpavkový vody s jejíma fuseklema

    • Re: pravda (fddi, 14.06.2017 20:27) Reagovat

      seš pičus

  • Harry Potter (Anom, 06.12.2016 23:59) Reagovat

    Moc bych si prala aby visel film mam hrozne harryho rada

    • Re: Harry Potter (Anonym, 06.04.2017 19:37) Reagovat

      Ale tvoje gramatika tebe ráda nemá

      • Re: Harry Potter (Anonym, 31.10.2017 18:28) Reagovat

        fuck you

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY