Biopic o Marilyn Monroe natočí Andrew Dominik

Vydáno: 31.08.2016 17:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Andrew Dominik natočí pro Netflix životopisný film o slavné ikoně stříbrného plátna Marilyn Monroe pod názvem Blonde. O zfilmování tohoto projektu usiluje Hollywood už dlouho.
Andrew Dominik O životopisném filmu o slavné hvězdě stříbrného plátna a jedné z jejích největších ikon Marilyn Monroe podle románu Blonde z roku 2000 americké autorky Joyce Carol Oates se v Hollywoodu mluví už nějakou dobu. Režisér Andrew Dominik už kolem tohoto projektu krouží nějakou dobu. Na palubě už byla Naomi Watts i Jessica Chastain, ale obě herečky se mezitím už posunuly jinam. Nyní přišla zpráva, že se projekt konečně hýbe směrem k realizaci a Dominikův film se stejným názvem jako kniha zaštítí Netflix.

Dominik prozatím tají jméno herečky, kterou už zjevně obsadil, ale jejíž jméno chce teprve oficiálně oznámit. Herečku si prý zamluvil na leden příštího roku. Dominik si získal jméno především svým pomalým westernem Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem. Už příští týden pak do kin přijde jeho hudební dokument Nick Cave: One More Time with Feeling. Do té doby se můžeme dohadovat, kdo slavnou "platinovou blondýnu" na plátně ztvární.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Marilyn (Simona, 01.09.2016 13:48) Reagovat

    a h o j

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY