Miley Cyrus na první fotkách z Allenova seriálu

Vydáno: 31.08.2016 19:11 - | foto: facebook tvůrce

V osmdesáti letech s hromadou filmů na kontě se Woody Allen poprvé pouští na televizní obrazovky se seriálem. Ten se jmenuje Crisis in Six Scenes a brzy zamíří na Amazon.
Woody Allen jako tvůrce asi není ten pravý šálek kávy pro každého, převážně s jeho novinkami, na který mívají někteří poměrně vyhrazené názory. Jeho novinku Cafe society s Kristen Stewart a Jessem Eisenbergem, která u nás má 22. září premiéru, ale kritici na festivalech celkem vychvalovali, a tak můžeme s napětím čekat na jeho další projekt. Ať už ten filmový, pro který nyní hledá nové představitele, nebo ten seriálový, který je již natočený a bude na Amazonu k vidění od 30. září.

Jeho seriálová komediální novinka je nazvaná Crisis in Six Scenes a první série bude mít pouze šest kratičkých epizod, ve kterých budeme sledovat poklidnou domácnost v 60. letech, kterou obrátí vzhůru nohama příchod nového hosta. Jednu z hlavních rolí tu kromě režiséra samotného, hraje bývalá disneyovská hvězdička a zpěvačka Miley Cyrus, dále však uvidíte třeba i Elaine May nebo Davida Harboura.

Zatím si můžete prohlédnout pár zvěřejněných fotek v naší galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY