Co již víme o novém seriálu Star Trek: Discovery?

Vydáno: 30.08.2016 09:02 - | foto: facebook tvůrce

O novém seriálu Star Trek: Discovery pro stanici CBS se toho zatím ví opravdu málo. Tvůrce Bryan Fuller však prozradil, kolik dílů bude mít a také kdo je hlavní postavou.
Práce na návratu frančízy Star Trek na televizní obrazovky jsou v plném proudu, pro stanici CBS totiž vzniká zbrusu nový seriál nazvaný Star Trek: Discovery. Po úspěšných filmech z této série si tak konečně budete moci vychutnat tato vesmírná dobrodružství i v televizi, což naposledy bylo možné u seriálu Star Trek: Enterprise, jenž po 4 sériích byl ukončen v roce 2005, tedy před 11 lety.

Za tvorbou momentálně připravovaného seriálu stojí Bryan Fuller, jenž má na svědomí například fantaskní kriminálku Řekni, kdo tě zabil nebo Hannibala s Madsem MikkelsenemFuller při rozhovoru v rádiu odhalil o seriálu, jenž je zatím pouze zahalen tajemstvími, pár informací. Prozradil třebo jméno hlavní postavy, které se říká "Number One" (Číslo Jedna) a je lidskou ženou, která pracuje pro organizaci Starfleet, ovšem ne na pozici kapitánky. Dodal také, že první série, která startuje na jaře 2017 se bude skládat ze 13 epizod a poté již pouze zmínil jména, některých kolegů či scenáristů, kteří na show spolupracují. Mezi těmi je například Nicholas Meyer, který stojí za scénářem k druhé hodině pilotního dílu.

Brzy snad budou otajněny zajímavější detaily, jelikož seriál se mometnálně natáčí, a tak se zatím můžete jen těšit, co vše nás s ním čeká.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY