Kráska a zvíře - první fotky dalších postav

Vydáno: 28.08.2016 10:30 - | foto: facebook tvůrce

Příliš pohledů na postavy z chystané hrané verze klasické pohádky Kráska a zvíře od Disneyho se nám zatím nedostalo. Nedočkavost by vám ale snad mohly zkrátit tyto fotky z natáčení.
Kromě kratičkého teaseru, v němž krásná Bella (Emma Watson) utrhává zakletou růži, jsme toho z novinky, kterou Disney momentálně natáčí, příliš neviděli. Řeč je o nové Krásce a zvířeti, ta je totiž jednou z mnoha filmových pohádek, které se společnost rozhodla přetavit z animované verze do hrané. Za touto předělávkou pak stojí režisér Bill Condon, který má na kontě například muzikál Dreamgirls nebo životopisného Kinseyho

Na jedné z fotek můžete vidět concept art dvou postav, které budou vytvořeny kompletně pomocí vizuálních efektů, a to svícnu Lumiera a hodin Cogswortha. Hlasy těmto postavám propůjčí Ewan McGregor a Ian McKellen. Od animované verze design postav evidentně prodělal velké změny a vypadají teď poněkud temněji, což naznačuje i podobné změny v atmosféře filmu. Na dvou dalších fotografiích je pak vidět v dálce na oslavě a zblízka vidět zlodušská postava Lukea Evanse Gaston.

Premiéru bude mít snímek, v němž uvidíte (či uslyšíte) ještě Dana StevenseEmmu Thompson nebo Gugu Mbathu-Raw, již 16. března následujícího roku.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY