Manchester by the Sea: nezávislý hit ze Sundance v traileru

Vydáno: 26.08.2016 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nový snímek režiséra Kennetha Lonergana Manchester by the Sea měl světovou premiéru na festivalu v Sundance, kde sklidil velký kritický ohlas. Nyní se drama s Caseym Affleckem představuje v prvním traileru.
Manchester by the Sea, tak se jmenuje nový snímek režiséra a scenáristy Kennetha Lonergana, který měl světovou premiéru na festivalu nezávislých v Sundance. Lonerganův snímek sklidil obrovský kritický úspěch. Casey Affleck zde hraje osamělého školníka(domovníka) jménem Lee Chandler, který se vrací do svého rodného města Manchester, když se dozví, že jeho bratr (Kyle Chandler) náhle zemřel. Lee se nyní musí postarat o bratrovy záležitosti a jeho syna Patricka (Lucas Hedges), zatímco se musí vyrovnávat i s vlastními traumaty. Potkává se tu i se svou ženou Randi (Michelle Williams), s kterou žijí odděleně. 

Lonergan jako režisér přílišnou plodností neoplývá, ale jeho režijní debut You Can Count on Me sklidil úspěch kritiky stejně jako mnoho cen a dočkal se i dvou oscarových nominací, jedna byla za scénář, který sám napsal. Lonergan, který se podílel třeba i na scénáři Scorseseho Gangů v New Yorku, pak režíroval už jen drama Margaret. Do amerických kin jde Manchester by the Sea 18. listopadu 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Manchester by the Sea




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY