Doug Liman režíruje Justice League Dark

Vydáno: 25.08.2016 20:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Doug Liman natočí Justice League Dark, která bude součástí DC extended univerza. Justice League Dark se bude soustředit na DC superhrdiny z "odvrácené strany" Snyderovy Justice League.
Doug Liman při natáčení filmu Fair Game / Fair GameDoug Liman pro Warnery natočí "Justice League Dark", další z titulů DC extended univerza. Půjde o hranou verzi animované podoby stejného jména s letošním rokem výroby. Ta se bude soustředit na DC superhrdiny s více nadpřirozenými schopnostmi v protikladu k jasným a zářivým hrdinům z Justice League, kterou točí Zack Snyder. Zároveň protagonisté "Justice League Dark" nebudou přímo antihrdiny, protože komiks obsahuje postavy jako John Constantine a Swamp Thing. Nakonec ale tento titul půjde do kin pod názvem Dark Universe. Scénář pro něj napíše Michael Gilio

To zároveň znamená, že Liman opustil marvelovský spin-off X-Men Gambit, který je znovu bez režiséra. "Justice League Dark" měl původně režírovat Guillermo del Toro, který si rovněž našel jiný projekt a momentálně natáčí fantasy romanci The Shape of Water. Liman právě dotočil snímek The Wall, v němž hraje Aaron Taylor-Johnson. Má také režírovat YA sci-fi adaptaci Chaos Walking. Rovněž má dotočený krimithriller American Made s Tomem Cruisem, který byl předtím znám pod názvem "Mena". Ten půjde do kin 28. září 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY