La La Land: nový trailer muzikálu se Stone a Goslingem

Vydáno: 24.08.2016 10:11 - | foto: facebook tvůrce

V rolích muzikanta a začínající herečky představí nový muzikál La La Land Ryana Goslinga a Emmu Stone. Ti na snímku spolupracovali s autorem úspěšného Whiplash.
Studio Lionsgate zveřejnilo nový trailer k muzikálu La La Land, romanci zasazené do současného Los Angeles. Ta sleduje vyvíjející se vztah muzikanta a začínající herečky, jež se snaží v Hollywoodu prosadit. V hlavních rolích snímku si zahrají Emma Stone a Ryan Gosling, které jste spolu jako pár už mohli vidět v Bláznivé, zatracené lásce. Kromě slibného dua pak také na film může nalákat jméno režiséra a scenáristy v jednom, Damiena Chazelllea, jenž stojí za úspěšným hudebním příběhem Whiplash. Film má také šanci zabodovat na Oscarech, přestože to ještě není jisté, ale prosincové datum premiéry tomu dává šanci. (V Česku je premiéra naplánovana až na 19. ledna.)

Působivě se zatím La La Land představil v obou trailerech. Filmu velmi sedí melancholický, pro muzikál nečekaný podtón, který se krásně mísí se zamilovaností páru. A pro ty, kdo pochybují o pěveckých schopnostech herců, je v traileru ukázka písně "Audition" zpívané krásně Emmou Stone.

Oficiální trailer filmu La La Land


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY