Role Zendayi v Spider-Man: Homecoming odhalena

Vydáno: 20.08.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Zendaya bude v novém pavoučím rebootu Spider-Man: Homecoming údajně hrát roli Mary Jane Watson. Spider-Manův reboot natáčí Jon Watts s Tomem Hollandem jako novým Peterem Parkerem.
Zendaya Server The Wrap přinesl jako první zprávu, že Zendaya bude novou Mary Jane Watson v novém pavoučím filmu Spider-Man: Homecoming. "Zendaya bude hrát dlouhodobý objekt touhy Spider-Mana Mary Jane Watson v (příštím létě uvedeném) Spider-Man: Homecoming, sdělily dvě osoby zainteresované do tohoto projektu." Tak zní přesná citace z The Wrap. Tato zpráva tedy není oficiálně potvrzena ani ze strany Sony ani zástupci Marvelu a herečky a zpěvačky Zendayi, která proslula jako hvězda Disney Channel v sitcomech této stanice Na Parket! a Tajný život K.C.

Obsazení Zendayi do "Homecoming" bylo oznámeno v březnu s tím, že bude hrát postavu jménem "Michelle". Novým Peterem Parkerem bude Tom Holland, který se poprvé v roli Spider-Mana představil v letošní marvelovce Captain America: Občanská válka. Jeho tetu May hraje Marisa Tomei a jako Tony Stark se tu znovu objeví Robert Downey Jr. Spider-Man: Homecoming režíruje Jon Watts. Premiéru bude mít za rok v létě 6. července 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY