Jared Leto se přidává k obsazení Blade Runner 2

Vydáno: 19.08.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jared Leto se přidává k Ryanu Goslingovi a dalším v pokračování Blade Runnera, které natáčí Denis Villeneuve. Zatím stále ještě Untitled Blade Runner Project bychom měli vidět v kinech už příští rok.
Jared Leto, Margot Robbie ve filmu Sebevražedný oddíl / Sebevrazedný oddílJared Leto je posledním přírůstkem k obsazení Untitled Blade Runner Project. Včera to oznámila produkční skupina Alcon, pod kterou vysoce sledovaný sequel klasického sci-fi Blade Runner vzniká. Studio řeklo, že se Leto objeví v "klíčové roli" a ztvární "památnou, ještě dosud neviděnou postavu". Leto je momentálně k vidění v kinech jako Joker v Sebevražedném oddílu. Během tiskovek k této komiksovce si údajně postěžoval, že mnoho jeho scén bylo z finálního filmu vystřiženo.

Sequel Blade Runnera natáčí Denis Villeneuve a v obsazení už jsou známy jak herec z původního filmu Harrison Ford, tak i zástupce nové generace Ryan Gosling. Rovněž Robin Wright a David Mackenzie jsou součástí početného castingu. Autory scénáře jsou Hampton Fancher, který psal i původní film, kterého doplní Michael Green. Detaily zápletky jsou stále neznámy, víme jen, že se jeho děj bude odehrávat o několik desetiletí později. Ridley Scott zde bude v úloze výkonného producenta.

Blade Runner 2 pak uvidíme v kinech 5. října 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY