Zrodila se hvězda: Lady Gaga v hlavní roli remaku

Vydáno: 17.08.2016 10:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Remake Zrodila se hvězda natočí Bradley Cooper s Lady Gaga v hlavní roli. Cooper si zahraje filmovou hvězdu, která pomůže mladé zpevačce k hvězdné kariéře, zatímco ta jeho upadá.
plakát z filmu Zrodila se hvězda / A Star Is BornPřed dvěma měsíci jsme informovali, že se chystá remake dramatu Zrodila se hvězda, který byl pak natočen ještě dvakrát (známá je především verze s Barbrou Streisand). Nyní je tato zpráva oficiálně potvrzena a Warneři dali tomuto projektu zelenou. Remake natočí Bradley Cooper jako svůj režijní debut a svou první velkou hlavní filmovou roli zde získá extravagantní zpěvačka a herečka Lady Gaga. Dvojice si spolu zahraje v klasickém příběhu o zkušeném herci, který vypomůže začínající herečce/zpěvačce, přičemž spolu oba prožijí romanci. Ale zatímco ona stoupá ke slávě, jeho kariéra upadá.

Produkce má začít hned z kraje příštího roku v Kalifornii. Půjde již tedy o čtvrtou filmovou verzi tohoto příběhu. Cooper tento projekt "podědil" po Clintu Eastwoodovi, zatímco Lady Gaga roli dostala po Beyoncé. Gaga měla loni velmi úspěšný rok, když byla odměněna Zlatým glóbem za roli Hraběnky v American Horror Story: Hotel a k tomu byla ještě nominována za nejlepší píseň k dokumentu The Hunting Ground.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY